diumenge, 12 d’octubre del 2014

Què és un navegador?

Un navegador és un programa informàtic que permet recuperar i reproduir documents. Els documents poden estar a l'ordinador o a qualsevol dispositiu amb accés a Internet.
Entre els diferents navegadors els que més destaquen són:

Google Chrome: És un dels navegadors gratuïts més utilitzats a Internet. El principal avantatge és que està disponible per diversos sistemes operatius.

Mozilla Firefox: També està entre els més utilitzats, permet navegar per pestanyes i inclou un sistema de cerques. Aquest suporta molts estàndards de programari com l'HTML, l' XML...

Internet Explorer: Ha estat el navegador més utilitzat des de 1999 fins a l'actualitat, encara que degut a l'aparició de nous navegadors el seu ús ha anat disminuint.

Opera: Encara que és un bon navegador, és poc conegut i poc utilitzat pels usuaris. Va ser desenvolupat per Apple, però actualment existeix una versió per a Windows. Al igual que el Mozilla Firefox permet la navegació per pestanyes.

Netscape: Va ser desenvolupat per la companyia Netscape Communications, va ser el primer navegador comercial popular o conegut l'any 1995 i el primer rival comercial d'Internet Explorer.






0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada